Μετατρέψτε σε παιχνιδομηχανή το κινητό και την ταμπλέτα σας


Μετατρέψτε σε παιχνιδομηχανή το κινητό και την ταμπλέτα σας

Η Samsung ανακοίνωσε το «Smartphone GamePad» και την εφαρμογή «Mobile Console», θέλοντας να ενισχύσει τη gaming εμπειρία στις συσκευές της δημοφιλούς σειράς Samsung GALAXY. Ως απάντηση στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά του φορητού gaming παγκοσμίως, το Smartphone GamePad προσφέρει στους καταναλωτές μια διασκεδαστική, άνετη και προηγμένη εμπειρία gaming, οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.

Με το Smartphone GamePad, το GALAXY smartphone ή το tablet του χρήστη μετατρέπονται άμεσα σε φορητή ή ακόμα και σε οικιακή, κονσόλα gaming. Η συσκευή έχει premium σχεδιασμό, μπορεί να μεταφερθεί πολύ εύκολα, ενώ είναι κατασκευασμένη με ατσάλινο πλαίσιο. Το GamePad προσαρμόζεται σε φορητές συσκευές 4 έως και 6,3 ιντσών, επιτρέποντας στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, μέσω σύνδεσης Bluetooth. Επίσης, συνδέοντας τη GALAXY συσκευή τους στην τηλεόραση, είτε μέσω καλωδίου HDMI είτε μέσω της εφαρμογής AllShare Screen Mirroring, μπορούν να απολαύσουν gaming εμπειρία επιπέδου κονσόλας βιντεοπαιχνιδιών, απευθείας στο σαλόνι τους.

Οι Samsung GALAXY συσκευές που τρέχουν Android 4.3, όπως τα GALAXY Note 3, S4, Note II και S III, συνδέονται άμεσα με το GamePad μέσω τεχνολογίας NFC και έχουν ταχύτερη πρόσβαση σε παιχνίδια, μέσω του πλήκτρου «PLAY».

Πατώντας το εν λόγω πλήκτρο, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Mobile Console, η οποία σε συνδυασμό με το GamePad, επιτρέπει την άνετη περιήγηση στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών που υποστηρίζονται από το χειριστήριο, καθώς και την αγορά τους.

Η εφαρμογή Mobile Console διαθέτει παιχνίδια διαφορετικών κατηγοριών: από παραδοσιακούς τίτλους racing, όπως τα Need for Speed Most Wanted της EA και Asphalt8: Airborne της Gameloft, FPS τίτλους, όπως το Modern Combat 4: Zero Hour της Gameloft, sport τίτλους, όπως το Virtua Tennis Challenge της SEGA και τίτλους δράσης, όπως το Prince of Persia: The Shadow and the Flame της Ubisoft. Η εφαρμογή Mobile Console είναι διαθέσιμη στο Samsung Apps για downloading ή πατώντας το πλήκτρο «PLAY» στο GamePad. Με το λανσάρισμα, θα υπάρχουν 35 παιχνίδια διαθέσιμα, ενώ ακόμα περισσότερα θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2014.

Το GamePad κυκλοφορεί, αυτή τη στιγμή, σε συγκεκριμένες Ευρωπαϊκές αγορές, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει σε ακόμα περισσότερες. Η διαθεσιμότητα της συσκευής διαφέρει ανά περιοχή. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014

Πηγή:zougla.gr

Μετατρέψτε σε παιχνιδομηχανή το κινητό και την ταμπλέτα σας
User Rating: 0 (0 votes)