Μαγιό για κάθε τύπο σώματος


Μαγιό για κάθε τύπο σώματος

Μιας και ανοίγει ο καιρός και τα μαγιό θα αρχίσουν να κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους, είπαμε να αναλύσουμε το φλέγον καλοκαιρινό ζήτημα που απασχολεί τις γυναίκες: η επιλογή του φετινού μαγιό. Αδιαμφισβήτητα, αποτελεί μία από τις πιο κρίσιμες αγορές, μιας και σαν σύμβολο του καλοκαιριού είναι το πιο αποκαλυπτικό ρούχο της γκαρνταρόμπας μας!

Η αγορά του μαγιό δεν είναι εύκολη υπόθεση! Πριν προχωρήσουμε στην αγορά του, καλό είναι να κάνουμε κάποιες ερωτήσεις στον εαυτό μας …ποιο είναι το σωστό κόψιμο για το σώμα μου, θα το βρω στο σωστό νούμερο, το αγαπημένο μου χρώμα είναι στη μόδα;

Το miss.gr σας παρουσιάζει τι κολακεύει περισσότερο γυναίκες με διαφορετικός τύπο σώματος για να επιλέξετε το μαγιό που σας ταιριάζει γάντι!

Μαγιό για μεγάλο στήθος
Αν έχετε ένα μεγάλο στήθος είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βρείτε το κατάλληλο μαγιό που να σας προσφέρει σωστή στήριξη αλλά είναι και εμφανίσιμο. Καλό θα ήταν να μην επιλέξετε το κλασικό τριγωνάκι για να μη βρεθείτε σε δύσκολη θέση μέσα στο νερό! Τα μαγιό τύπου σουτιέν είναι τα καταλληλότερα για εσάς αφού έχουν μπανέλα και μικρή ενίσχυση για τη σωστή στήριξη του στήθους σας. Αν δεν σας αρέσει να θυμίζει σουτιέν, μπορείτε να ξηλώσετε από πίσω τις τιράντες και να το δέσετε πίσω από το λαιμό.

Μαγιό για κοιλίτσα
Εάν έχετε κοιλίτσα και δεν θέλετε να φανεί στην παραλία, οι καλύτερες σας επιλογές είναι το ολόσωμο ή το κλασικό μπικίνι αλλά χωρίς κορδόνακια στο πλάι. Μην κάνετε το λάθος και συνδυάσετε έντονα χρώματα μεταξύ τους, το μόνο που θα πετύχετε είναι να τονίσετε περισσότερο την κοιλιά σας. Προτιμήστε μονόχρωμες αποχρώσεις ή πολύχρωμα σχέδια.

Μαγιό για μεγάλη περιφέρεια
Οι περισσότερες γυναίκες της Μεσογείου έχουν αυτό το θέμα. Αν ανήκετε σ’ αυτή την κατηγορία, η καλύτερη επιλογή μαγιό είναι αυτή που το κάτω μέρος έχει κορδονάκια στο πλάι αφού δεν προστίθεται ανεπιθύμητος όγκος.

Μαγιό για κορμιά λαμπάδα
Αν δεν έχετε καθόλου καμπύλες αλλά σας αρέσουν, η καλύτερη αγορά είναι μαγιό σε έντονες και διαφορετικές αποχρώσεις και top με ενίσχυση ώστε να δώστε όγκο στο πάνω μέρος. Καλό είναι να αποφύγετε τα ολόσωμα που θα τονίσουν περισσότερο το ίσιο κορμί σας!

Αφήστε τον ήλιο να λάμψει και ραντεβού στην παραλία!

Μαγιό για κάθε τύπο σώματος
User Rating: 0 (0 votes)