Κυριακή για brunch στο New Taste


Κυριακή για brunch στο New Taste

Στην περιοχή της Πλάκας, στο κέντρο της Αθήνας καθιερώθηκε σαν στέκι για  Κυριακάτικο brunch, το brunch menu του New Taste Hotel. H νέα αυτή αγαπημένη συνήθεια των Αθηναίων  συνδυάζει το “παραδοσιακό” favela design του χώρου από τους αδελφούς Campana, με  γευστικές προτάσεις που ευχαριστούν  ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Μοναδικός προορισμός για τα πρωινά της Κυριακή, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών ανάλογα με τη γευστική σας προτίμηση σε προσιτές τιμές. Το à la carte μενού αποτελείται από μοναδικές σαλάτες, παραλλαγές σε συνταγές με αυγά, ελληνικές πίτες και όπως είναι γνωστά,τα signature dishes του New Taste Hotel, όπως το New Taste  Hamburger με σπιτικές τηγανιτές πατάτες και η New Taste Napolitan style pizza. Το αρτοποιείο  του New Taste ψήνει καθημερινά τα πιο νόστιμα ψωμιά καθώς και home-made viennoiseries και γλυκά που κάποιος με μια ματιά τα διαλέγει  από τη βιτρίνα του εστιατορίου.

Το γεύμα συνδυάζεται  με δροσερούς χυμούς, smoothies και cocktails αλλά και κρασιά από την λίστα κρασιών του εστιατορίου, ενώ ολοκληρώνεται με ένα οργανικό espresso της Taf ή έναν πιο δυνατό ναπολιτάνικο Pasalaqua που διαθέτει αποκλειστικά το New Taste.

Για τις οικογενειακές Κυριακάτικες εξόδους κατά τη διάρκεια του brunch, το New Taste   διοργανώνει προβολές παιδικών ταινιών στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου μια ξεχωριστή πρόταση που ψυχαγωγεί τους μικρούς φίλους του.

Το brunch σερβίρεται κάθε Κυριακή από τις 11.00 μέχρι τις 17.00.

Tηλ. Kρατήσεων: 210 3273170

New Hotel

Φιλελλήνων 16, Σύνταγμα

 

Κυριακή για brunch στο New Taste
User Rating: 0 (0 votes)