Νικολέττα Καρρά:Η ωραία εμφάνιση δεν βοηθά παντού.


Νικολέττα Καρρά:Η ωραία εμφάνιση δεν βοηθά παντού.

Στο περιοδικό «Τηλέραμα» μίλησε η Νικολέττα Καρρά για τη ζωή , το γάμο της αλλά και τη μοναδική σχέση που έχει με το σύζυγό της.

Μια δήλωση «εκ βάθους καρδίας» της όμορφης ηθοποιού θα πείσει κάθε αναγνώστη: «Η ωραία εμφάνιση δεν βοηθά παντού. Γενικά η ζωή μου ποτέ δεν περιστρεφόταν γύρω της. Οι πιο ευτυχισμένες στιγμές μου δεν είχαν να κάνουν με την ομορφιά. Για μένα η αυτοπεποίθηση δεν συνδέεται με το γεγονός ότι σου λένε πως είσαι όμορφη. Από αλλού πρέπει να πηγάζει, αλλά δεν έχω ανακαλύψει ακόμα από πού. Θα ήθελα να ανήκω στους ανθρώπους που νιώθουν δυνατοί, αλλά δυστυχώς αισθάνομαι αδύναμη. Μόνο στη σκηνή νιώθω δυνατή γι’ αυτό είμαι ερωτευμένη με τις τέχνες. Πριν από ενάμιση χρόνο μάλιστα άρχισα και latin χορό, που βελτίωσε κάπως την αυτοπεποίθησή μου, ενώ παράλληλα με ενίσχυσε με θετική ενέργεια, κάτι που με κάνει πιο χαρούμενο άνθρωπο, ενώ κατά βάση είμαι μελαγχολική, απαισιόδοξη και σκοτεινή»

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου της Φώτου Πιττάτζη που ζει μόνιμα στην Κύπρο, κρατούν το ζευγάρι μακριά στη καθημερινότητά του, αφού η γλυκιά Νικολέττα ζει στην Αθήνα. Για τα εύκολα και τα δύσκολα ενός γάμου από απόσταση , χωρίς την καθημερινή επαφή του ζευγαριού η όμορφη ηθοποιός δήλωσε: «Είναι κάτι που γίνεται! Άλλωστε ήταν κάτι που ξέραμε από την αρχή. Και μας βόλευε κιόλας, εξαιτίας της ιδιοσυγκρασίας μας. Θέλω να πω, αν και είμαστε πολύ ερωτευμένοι, έχουμε ανάγκη και οι δύο από μοναχικές στιγμές και ιδιωτικότητα, κάτι που μου αρέσει πολύ, γιατί έτσι νιώθω ότι βρίσκομαι ακόμα σε σχέση και όχι σε γάμο. Δεν έχω καταλάβει ότι παντρεύτηκα, στοιχείο που εντείνει κατά τη γνώμη μου την επιθυμία και το πάθος».

Νικολέττα Καρρά:Η ωραία εμφάνιση δεν βοηθά παντού.
User Rating: 0 (0 votes)