Η νέα συλλογή κοσμημάτων της Channel: “The Lion”


Η νέα συλλογή κοσμημάτων της Channel: “The Lion”

The lion is Coco” επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Οίκος στην παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων του, με έμβλημα το λιοντάρι, η οποία αποτελείται από 58 εξαιρετικά κομμάτια.

Η πρώτη εμφάνιση του λιονταριού ως έμβλημα στη σειρά κοσμημάτων της Chanel ήταν το 2012. Σήμερα επιστέφει ξανά ως “ το πνεύμα της Chanel ” με επιβλητικά σχέδια τα οποία αναδεικνύουν το δυναμικό χαρακτήρα της Coco αποτελώντας μνεία στο πρόσωπο της.  Εντυπωσιάζει και προκαλεί δέος, η σειρά “The Lion,” Chapter 10 of Inside CHANEL η οποία ενσαρκώνει το βασιλιά του ζωδιακού κύκλου. Η συλλογή αποπνέει δύναμη και ομορφιά ενώ καταλαμβάνει μία πολύ σπουδαία θέση στη μαγική ζωή της σχεδιάστριας όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε και σελίδα του Οίκου στο Facebοok. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στο λατρεμένο διαμέρισμά της στην οδό Cambon 31 αξιόλογη θέση κατέχει το άγαλμα ενός λιονταριού το οποίο ακουμπάει την πατούσα του στην υδρόγειο.

 

Αξιοσημείωτο δε είναι και το γεγονός ότι η ίδια η Gabrielle Chanel χρησιμοποιούσε πολύ συχνά στις δημιουργίες της το έμβλημα του λιονταριού είτε σε κουμπιά στα κοστούμια της ή σα διακοσμητικό στα κουμπώματα των τσαντών της.

Επιπρόσθετα πολύ εντυπωσιακό είναι και το promo βίντεο του Οίκου όπου φαίνεται παρακάτω…

Η νέα συλλογή κοσμημάτων της Channel: “The Lion”
User Rating: 0 (0 votes)