Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο “ΟΛΑ”


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο “ΟΛΑ”

Κεντρική καλεσμένη στο «ΟΛΑ» της Δευτέρας ήταν η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha  Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το Θέμο Αναστασιάδη να «κεντάει» με  ειρωνικά σχόλια για τις σχέσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την Ελένη Μενεγάκη.

Σε σχετική δε ερώτηση η απάντηση ήταν πολύ σαφής: «Είναι τιμή μου που τη γνώρισα κατ’ αρχήν. […] Έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Κατά δεύτερον δεν μου πουλάει κολλητηλίκια. Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που είναι 20 χρόνια στην τηλεόραση, ό,τι είναι να αποδείξει το έχει αποδείξει και δεν χωράει αμφισβήτηση πάνω σε αυτό. Το τι κοινό μπορεί να έχω εγώ με εκείνη, είναι δικό μας θέμα και με φέρνετε σε πολύ δύσκολη θέση», ενώ για την πολυσυζητημένη εισαγωγή που έκανε η Ελένη Μενεγάκη, όταν η νεαρή παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της, σχολίασε: «Κι εγώ τα ‘χασα. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Πολλές φορές, όταν κάποιος σου λέει κάτι καλό, δεν ξέρεις τι να απαντήσεις γιατί μπορεί να ερμηνευτεί με περίεργο τρόπο. Ούτε συνεννοημένο πάντως ήταν, ούτε της είπα θα μου αφιερώσεις συγκεκριμένο πρόλογο. Αν είναι δυνατόν…».

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/22680/6568/689″ allowfullscreen></iframe>” width=”100%” height=”480″]

Στη συνέχεια η συζήτηση πέρασε σε άλλη γνωστή παρουσιάστρια, τη Ναταλία Γερμανού και το νέο της ξεκίνημα στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή  «Η Γερμανού Ξανάρχεται» αλλά και για την πρεμιέρα της, με τα ξανθά μοντέλα στο πλατό της εκπομπής, η καλεσμένη του «ΟΛΑ» δήλωσε: : «Την έχω δει την εκπομπή της Ναταλίας, ποτέ ολόκληρη ούτε όλες τις Παρασκευές. Τώρα για την εισαγωγή της πρεμιέρας, τι να σχολιάσω; Εγώ γέλασα. Γιατί δεν ρωτάτε την ίδια, εγώ με χιουμοριστικό τρόπο το είδα πάντως. Γέλασα. Τη Ναταλία την ξέρω καλά, δεν κρατάω κακία καμία, παρέα δεν κάνουμε, αλλά και πέρσι που γραφόντουσαν όλα αυτά είχαμε βγει παρέα και είχαμε πάει για φαγητό, που κανένας δεν το έμαθε. Κάποια πράγματα όπως θέλετε τα βλέπετε όλοι», σε ερώτηση που της έγινε αν θα την καλέσει η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της είπε: «Όπως σας είπα βγήκα στην Ελένη και σε εσάς. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου ώστε να βγω να μιλήσω. Έχω ένα πολύ καλό φίλο που είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Τον ρωτάω κάθε τόσο πότε θα έρθει στην εκπομπή και μου λέει πως ακόμα την ετοιμάζει την ταινία, δεν έχει κάτι να παρουσιάσει. Κι εγώ σε πόσες εκπομπές να βγω μέσα σε μία χρονιά; Τι να βγαίνω να λέω πέρα από την εκπομπή;».

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/22682/6568/689″ allowfullscreen></iframe>” width=”100%” height=”480″]

Σε σχόλια για τη σκληρή κριτική και τον πόλεμο που δέχθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Μπορεί να λύγισα, αλλά δεν τα παράτησα. Ακόμα και άνθρωποι που είπαν τα χειρότερα για μένα, με πήραν τηλέφωνο και ζήτησαν κάποιες δηλώσεις. Σε αυτούς τους ανθρώπους που είπαν άσχημα πράγματα, εμένα η χαρά μου είναι να έρθει κάποια στιγμή σε βάθος χρόνου που θα μου πουν “έκανα λάθος”» και συνεχίζοντας είπε:: «Τι έχω διαβάσει… Τίποτα, όμως, δεν έχει μείνει μέσα μου, γιατί τίποτα δεν ήταν αλήθεια. Ξέρω τι άνθρωπος είμαι. Κάνω τη δουλειά μου και για το μόνο που με χτυπάνε είναι για αυτή τη δουλειά που έχω. Τι άλλο; Έχω δώσει δικαίωμα;»

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/22683/6568/689″ allowfullscreen></iframe>” width=”100%” height=”480″]

Όταν της  έγινε η σχετική ερώτηση για τα κιλά που έχασε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε: «Πέρασα ένα πρόβλημα που έβαλα απότομα βάρος και όλοι έλεγαν ότι πάχυνα και τι μου συμβαίνει. Λες και η ομορφιά του ανθρώπου ή το ταλέντο στην παρουσίαση εξαρτάται από τα κιλά… Δεν ήμουν παχύσαρκη, τα συν ή πλην 5-8 κιλά δεν νομίζω ότι κάνουν τη διαφορά. Πάντα ήμουν ισορροπημένη, δεν στερούμουν. Τώρα απλά είμαι λίγο λιγότερα κιλά από όταν ήμουν πάντα».

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/22684/6568/689″ allowfullscreen></iframe>” width=”100%” height=”480″]

Στη συνέχεια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για διάφορα σχόλια σχετικά με το «Μες Στην Καλή Χαρά», αλλά και για τα θέματα κοινωνικού περιεχομένου της εκπομπής, που την έκαναν να αισθανθεί βαθιά συγκλονισμένη

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/22685/6568/689″ allowfullscreen></iframe>” width=”100%” height=”480″] [iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/22681/6568/689″ allowfullscreen></iframe>” width=”100%” height=”480″]
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο “ΟΛΑ”
User Rating: 0 (0 votes)