Η κριτική που τον ενόχλησε και οι δηλώσεις για τον Σεφερλή


Η κριτική που τον ενόχλησε και οι δηλώσεις για τον Σεφερλή

Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε στο «ΕΓΩ! Weekly» και στον Πάνο Γιαννακόπουλο για την σύντροφό του, Ρούλα Ρέβη, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην αρχή της σχέσης τους, τις αρνητικές κριτικές που κατά καιρούς έχει δεχτεί, ενώ υπερασπίστηκε ανοιχτά τον Μάρκο Σεφερλή, μετά την απόφαση του σωματείου των ηθοποιών να τον διαγράψει από μέλος του.

Είναι εύκολος άνθρωπος; 

«Πολύ εύκολος, σε βαθμό εκμετάλλευσης! Γι’ αυτό και με θεωρούν σίγουρο. Κάνουν όμως μεγάλο λάθος».

Έχει παραμείνει αληθινός;

«Έχουν επιχειρήσει να με αλλάξουν, σε γενικότερο πλαίσιο. Για τις ανάγκες ενός ρόλου, σαφώς και θα αλλάξω. Δεν βρίσκω το λόγο όμως να το κάνω στη ζωή μου».

Για τις κακοπροαίρετες αρνητικές κριτικές:

«Τι να λέμε τώρα; Στην Ελλάδα ο καθένας θέλει να ανέβει “θάβοντας” τον άλλον. Είδατε πόσο ξέφυγαν ορισμένοι. Γιατί τόσα χρόνια δεν μιλούσαν και ξαφνικά δεν ξέρουν τι λένε; Και μάλιστα με κακία. Γιατί με κακία, ρε φίλε; Τι σου έκανα; (…) Κατά καιρούς έχουν πει διάφορα. Ακόμα και ότι το αρνί παίζει καλύτερα από εμένα, έχω ακούσει…

Ακούστηκε για μία ταινία, η οποία πήρε βραβείο κοινού».

Γιατί εκνευρίστηκε με το παραπάνω σχόλιο;

«Γιατί δεν με ενδιαφέρει να παραστήσω τον άνετο. Η απάντησή μου ήταν το βραβείο κοινού. Υπάρχει μεγάλη ευκολία στο να κρίνουμε και να λέμε πράγματα. Πάρτε για παράδειγμα το σωματείο μας. Την στιγμή που δεν κάνουν τίποτα, επί της ουσίας, για να βοηθήσουν τους ηθοποιούς, διαγράφουν τον Μάρκο Σεφερλή, επειδή, όπως λένε, είναι επιχειρηματίας. Μα πόσοι άλλοι είναι επιχειρηματίες και δεν τους έχουν κάνει τίποτα; Όσες φορές έχω συναντήσει τον Μάρκο, είναι ευγενέστατος, ένας πολύ καλός άνθρωπος. Είναι όμως γελοίο αυτό που συμβαίνει. Όταν είμαι απλήρωτος δύο χρόνια από την προηγούμενη δουλειά μου, κι εσύ βγάζεις ανακοίνωση ότι διαγράφεις τον Σεφερλή, τι θες να πω; Μπράβο;».

Για τις φήμες που τον θέλουν να έχει παντρευτεί κρυφά με την Ρούλα Ρέβη:

«Εδώ ήρθε κάποιος τις προάλλες και μας είπε να προσέχουμε τους φίλους μας. Έχω ακούσει διάφορες ανοησίες. Αυτή η καραμέλα με το “φιλικό περιβάλλον” είναι ό,τι χειρότερο. Πριν από δύο μήνες “πέθαναν” τον πατέρα μου. Πήρα τους ίδιους προσωπικά και το ξεκαθάρισα».

Έχει περάσει δυσκολίες οι σχέση τους;

«Στην αρχή, κυρίως! Όχι μεταξύ μας. Είχαμε πόλεμο από τρίτους. Εμείς θέλαμε να είμαστε μαζί, υπήρχαν όμως κάποιοι που δεν συμφωνούσαν».

Πηγή:yupiii.gr

 

 

 

Η κριτική που τον ενόχλησε και οι δηλώσεις για τον Σεφερλή
User Rating: 0 (0 votes)