Η εξομολόγηση στη Μενεγάκη λίγες μέρες πριν γίνει μαμά


Η εξομολόγηση στη Μενεγάκη λίγες μέρες πριν γίνει μαμά

Λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η Μαριάντα Πιερίδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την εγκυμοσύνη της και την αναμονή του ερχομού του γιου της.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως το σώμα της άλλαξε ελάχιστα λόγω της εγκυμοσύνης, αν εξαιρέσει κανείς την έντονα φουσκωμένη κοιλίτσα της. «Το παιδί προέκυψε, έτσι ξαφνικά. Ήρθε ένα καλοκαίρι, αυτό που μας πέρασε. Σοκαρίστηκα, όχι απλώς ξαφνιάστηκα. Δεν το περίμενε κανείς, ούτε εγώ, ούτε ο σύντροφος, μαμά, μπαμπάς, κανείς! Όλοι πιστεύαμε ότι ο αδελφός μου θα γινόταν μπαμπάς» εξομολογήθηκε η ίδια.

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/25668/6568/689″  width=”100%” height=”480″]

Όσο για τη σχέση της με τον Νέστορα Φωτιάδη, η Μαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε: «Είμαστε σχεδόν δύο χρόνια μαζί. Στη ζωή μου θέλω να έχω ηρεμία, σταθερότητα… Δεν μου αρέσουν οι ευκαιριακές σχέσεις. Εκτός των άλλων, είναι μουσικός. Τυχαία γνωριστήκαμε, επί σκηνής. Την αρχή έκανε ο Σταμάτης Γονίδης στην πρεμιέρα μας στη Θεσσαλονίκη. Είχε μια ιδέα, στο τελείωμα της πρώτης σκηνής, να ρίχνω ένα πεταχτό φιλί με τον Νέστορα που βρισκόταν με την κιθάρα του μπροστά. Δεν το πήραμε πολύ σοβαρά, ούτε καν το όνομά του δεν ήξερα τότε. Στην τζενεράλε του έριχνα ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο και έτσι άρχισε η γνωριμία μας! Νονό πρέπει να τον κάνω τον Σταμάτη! Έτσι ξεκίνησε η γνωριμία, μετά ήμασταν μια ολόκληρη σεζόν μαζί και προέκυψε…», ενώ συμπλήρωσε: «Θα ήμουν αχάριστη αν δεν ήμουν χαρούμενη αυτή την περίοδο».

Για την επιλογή της να κρατήσει κρυφή της εγκυμοσύνη της για αρκετούς μήνες, η ίδια παραδέχθηκε: «Δεν κυκλοφορούσα. Πήγαινα μόνο στο Posidonio και δούλευα, άλλωστε τους πρώτους μήνες δεν είχα κοιλιά. Τους πρώτους μήνες και ο γιατρός με είχε τρομάξει πάρα πολύ, επειδή ήταν επικίνδυνη η εγκυμοσύνη. Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση και έπρεπε να κάτσω στο κρεβάτι. Όταν το έμαθα, δούλευα αναγκαστικά. Εγώ δεν το έμαθα νωρίς, καθυστέρησα να το μάθω και το κατάλαβα επειδή είχα συμπτώματα. Κοιμόμουν όλη μέρα, ούτως ή άλλως δεν είχα σταθερό κύκλο και υπέθεσα ότι δεν ήταν κάτι. Το έμαθα μία μέρα αφού έκανα πρεμιέρα στο Posidonio… Είπα τα συμπτώματα στον γιατρό και μου είπε να πάω να κάνω τεστ. Έκανα τέσσερα τεστ γιατί είχα πάθει σοκ!».

Δες την ίδια να μιλάει για την εγκυμοσύνη της, αλλά και τον σύντροφό της, Νέστορα Φωτιάδη, να μιλάει για εκείνη και για τη σχέση τους:

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/25674/6568/689″  width=”100%” height=”480″]

Κωνσταντίνος Αντωνάτος-Χαντζάκος  yupiii.gr

 

Η εξομολόγηση στη Μενεγάκη λίγες μέρες πριν γίνει μαμά
User Rating: 0 (0 votes)