Η εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα της


Η εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα της

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στο «Θέμα People» για τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και για την απώλεια του πατέρα της πριν λίγους μήνες.

Για την απώλεια του πατέρα της: «Εκεί που ήμασταν μια χαρά και νομίζαμε ότι ο πατέρας μου έχει ένα απλό πρόβλημα, ήρθε ο γιατρός και μας είπε ότι θα τον χάσουμε. Θυμάμαι να πιάνομαι από τον τοίχο του νοσοκομείου και να λέω δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό σε μένα. Αλλά γιατί να μην συμβεί σε μένα; Γιατί να συμβεί στον άλλο; Όλες οι οικογένειες αντιμετωπίζουν κάτι».

Η παρουσιάστρια στη συνέχεια ανέφερε πως αυτή η δύσκολη περίοδος της ζωής της ήταν όταν παρουσίαζε τον πρώτο κύκλο του «Your Face Sounds Familiar»: «Είδα από κοντά τον θάνατο μέσα από την περιπέτεια του πατέρα μου που έσβηνε μέρα με τη μέρα. Έζησα το τελευταίο του βράδυ, τις τελευταίες του στιγμές και όλα αυτά συνέβαιναν την περίοδο που παρουσίαζα το YFSF. Σε ένα live δεν άντεξα κι έβαλα τα κλάματα όταν ο Θανάσης Αλευράς τραγούδησε το “Πόσο πολύ σ’ αγάπησα”. Όσο κι αν ακουστεί περίεργο η δουλειά με έκανε να ξεχνιέμαι. Βέβαια η εκπομπή που έβγαλα μετά την κηδεία ήταν πολύ δύσκολη. Ωστόσο χάρηκα γιατί πρόλαβε να με δει να παρουσιάζω το YFSF και του άρεσα πολύ».

Για τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στα «Καρντάσιανς»: «Έκανα 20 χρόνια τηλεόραση. Έχω εμπειρία, αλλά δεν είχα συνεργαστεί με κάποιον άλλο. Σκεφτόμουν αν θα είμαι σωστή κι αν θα  έχω αξιοπρεπή εμφάνιση. Ουσιαστικά στις τρεις πρώτες εκπομπές ένιωθα έξω από τα νερά μου. Αισθανόμουν μουδιασμένη και ο Γρηγόρης έκανε τα πάντα για να με βοηθήσει. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε ότι είμαστε σε καλύτερο δρόμο, ότι βελτιώνομαι. Το μυαλό μου με δυσκόλεψε. Όλα ήταν στο μυαλό μου. Καμιά φορά λειτουργεί λάθος, αλλά ευτυχώς ξεμπλόκαρα. Μετά πήραμε όλοι τα πάνω μας. Άλλαξε η ροή της εκπομπής, είδαμε τι μας ταιριάζει, επικεντρωθήκαμε σε παρεΐστικές συνεντεύξεις, έβγαλε ο καθένας τον χαρακτήρα του και δέσαμε πολύ».

Πηγή:yupiii.gr

 

Η εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα της
User Rating: 0 (0 votes)