Η αποκάλυψη για τη σχέση με τον Κωστόπουλο


Η αποκάλυψη για τη σχέση με τον Κωστόπουλο

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν η καλεσμένη της ημέρας στο «Πρωινό Mou», το πρωί της Παρασκευής, και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τους άντρες, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της και η γνωστή ηθοποιός είχαν σχέση, πολύ πριν οι δυο τους γίνουν ζευγάρι.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε: «Εγώ όταν γέννησα ήταν ένα οριακό σημείο. Σταμάτησα τα πάντα. Σταμάτησα να υπάρχω ως γυναίκα, ως ηθοποιός, στα πάντα. Κατ’ ουσίαν έχω μια παραίτηση δέκα χρόνων που δεν την είχα καταλάβει, ήταν μέσα μου. Και το έκανα, δόθηκα στη μικρή, δεν είχα έρωτες… και μετά κάτι μου έλειπε», ενώ για τη σχέση της με τους άντρες, είπε: «Όλοι οι άντρες που είχα ήταν δυναμικοί, δεν θα πήγαινα ποτέ με άντρες που δεν ήταν δυνατοί».

Η υποδοχή του Πέτρου Κωστόπουλου στη Βάνα Μπάρμπα

Τι είναι αυτό για το οποίο έχει μετανιώσει; «Ξέρεις γιατί έχω μετανιώσει; Έχω μετανιώσει γιατί έκανα πολύ τον μάγκα.Και φταίει και αυτός εδώ! (αναφέρεται στον Πέτρο Κωστόπουλο). Μου έβαζες εκεί (στα περιοδικά) ό,τι τίτλους ήθελες όλη την ώρα! […] Τον έχω όντως τον τσαμπουκά και δεν μ’ αρέσει να μπαίνω σε “φόρμες”, κατά βάση όμως είμαι μια γυναίκα που θέλει να αγαπηθεί, να έχει μια ωραία οικογένεια… “Πάτησα” τη γυνακεία μου φύση, είναι αλήθεια αυτό», εξομολογήθηκε η Βάνα Μπάρμπα.

 

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/25069/6568/689″ width=”100%” height=”480″]

 

Κάποια στιγμή, κι ενώ η γνωστή ηθοποιός συνέχιζε να μιλάει για τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της, η συζήτηση πήγε στον Πέτρο Κωστόπουλο. Η Τζένη Μπαλατσινού, λοιπόν, προέβη σε μία αποκάλυψη που αφορούσε τον σύζυγό της και τη Βάνα Μπάρμπα: «Μπορούμε να πούμε ότι τα είχατε. Δεν το έχετε παραδεχτεί ποτέ δημόσια. Ας το πω εγώ, να είναι λίγο πιο grande!», είπε χαρακτηριστικά, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να σχολιάζει: «Τότε δεν μας ήξερε ούτε η μάνα μας. Αυτό ήταν Βόλος- Γιάννενα».

Στη συνέχεια η Βάνα Μπάρμπα και o οικοδεσπότης του «Πρωινό Mou» εξήγησαν πώς γνωρίστηκαν αλλά και τον τρόπο με τον οποίο έληξε η σχέση τους.

 

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/25068/6568/689″ width=”100%” height=”480″]

 

Πηγή: yupiii.gr

 

Η αποκάλυψη για τη σχέση με τον Κωστόπουλο
User Rating: 0 (0 votes)