«Η απιστία δεν είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στη σχέση»


«Η απιστία δεν είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στη σχέση»

Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό Mou» το πρωί της Παρασκευής και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με τους άντρες, αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει την απιστία στις σχέσεις της.

«Αν κερατώσω κάποιον σύντροφο σημαίνει ότι έχει τελειώσει. Γι’ αυτό και δεν κερατώνω, γιατί θα έχει τελειώσει τόσο πολύ για μένα, από καιρό… Δεν το δαιμονοποιώ, δεν είναι κακό, είναι ανθρώπινο. Η απιστία, πάντως, δεν είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί μέσα σε μία σχέση. Το χειρότερο είναι να μην σέβεσαι τον άλλον. Αν δεν σέβεσαι τον άλλον, φύγε», απάντησε η γνωστή ηθοποιός σε σχετική ερώτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Σχετικά με τους άντρες, τον ρόλο τους στην οικογένεια αλλά και αν θεωρεί ότι τα χρήματα «ελκύουν» τις γυναίκες, είπε: «Οι άντρες, όσοι είναι άξιοι, έχουν μια μορφή “ήρωα” μέσα στην οικογένεια. Οι άνθρωποι της οικογένειας θέλουν να έχουν έναν “αρχηγό”. Δεν θέλω, πάντως, να είμαι ο άντρας της ζωής μου. […] Ο άντρας δεν είναι μόνο για να σε συνοδέψει σε μία εκδήλωση, είναι και μέσα στο σπίτι – το πώς είναι η μεταξύ σας σχέση. Εκεί πού είναι το πορτοφόλι και η εξουσία; Εκεί ο άλλος είναι μόνο με τις πυτζάμες του».

Δες το βίντεο:

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/23408/6568/689″ width=”100%” height=”480″]

Πηγή: yupiii.gr

«Η απιστία δεν είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στη σχέση»
User Rating: 0 (0 votes)