Ερωτήματα… που δεν ικανοποιούνται Ποτέ!


Ερωτήματα… που δεν ικανοποιούνται Ποτέ!

Δηλαδή είναι ανάγκη να πας διακοπές με τους κολλητούς σου και όχι με μένα;
Γιατί το κάνεις ολόκληρο θέμα που θέλω να πάμε μαζί για ψώνια;
Πότε θα με βοηθήσεις επιτέλους με τις δουλειές του σπιτιού;
Πάλι θα δεις ποδόσφαιρο;
Θα σταματήσεις επιτέλους να παίζεις playstation;

Μπορεί όλοι οι άνδρες να μην είναι ίδιοι αλλά σίγουρα όλες οι γυναίκες έχουν σκεφτεί ή έχουν εκφράσει αυτές τις 5 ερωτήσεις στον σύντροφό τους.

Διακοπές με τους κολλητούς του

living-beach

Για να είμαστε ειλικρινής, άλλες διακοπές κάνει ένας άνδρας με την κοπέλα του και άλλες με τους κολλητούς του. Το θέμα είναι τι διάθεση θα έχει εκείνη τη συγκεκριμένη περίοδο. Οι διακοπές με την κοπέλα του έχουν πρόγραμμα και πολλές φορές γκρίνιες ενώ με τους κολλητούς του όλα κυλάνε πιο χαλαρά και με χαβαλέ.

Πάμε μαζί για ψώνια;

when_men_go_shopping_with_women_640_02

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα μας, αν το αγόρι σου σού έχει αναφέρει πως δεν του αρέσει να πηγαίνετε μαζί για ψώνια τότε καλό θα ήταν να μην τον πιέζεις να έρθει μαζί σου. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον υποχρεώσεις (στην καλύτερη των περιπτώσεων) να κάνει κάτι που δεν του αρέσει με τα λεπτά να του φαίνονται ώρες. Δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει γιατί πρέπει να δοκιμάσεις πέντε ζευγάρια παπούτσια και τελικά να αγοράσεις το πρώτο που δοκίμασες… Παρόλα αυτά, μπορείς να του κάνεις μία πιο δελεαστική την πρόταση συμπεριλαμβάνοντας στην βόλτα για ψώνια έναν καφέ ή ψώνια και για εκείνον!

Δουλειές σπιτιού

chores

Δύσκολο κεφάλαιο στη σχέση κάθε ζευγαριού. Μεγάλο ρόλο παίζει πόσο καλομαθημένο είχε το αγόρι σου η μανούλα του. Υπάρχουν άνδρες που βλέπουν εντελώς λογικό το ζευγάρι να μοιράζεται τις δουλειές του σπιτιού και άλλοι που τους φαίνεται εντελώς αφύσικο. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν δύο λύσεις. Η πρώτη είναι να μοιραστείτε τις δουλειές του σπιτιού ανάλογα με το πια είναι η λιγότερο επίπονη για τον καθένα (π.χ. ο ένας θα σκουπίσει και ο άλλος θα κάνει τα ψώνια της εβδομάδας). Η δεύτερη λύση είναι να μοιράσετε τις δουλειές ανά εβδομάδα… μεταξύ μας δύσκολα θα καταφέρεις να κάνει τις δουλειές του σπιτιού για μία βδομάδα!

Ποδόσφαιρο

Football_15374c

Το ποδόσφαιρο και ο άνδρας είναι σαν δύο παράλληλες γραμμές που συμβαδίζουν όλη τους τη ζωή. Τα πειράγματα μεταξύ των φίλων και η αγωνία για το αποτέλεσμα του αγώνα είναι πολύ έντονα… Δύσκολα, λοιπόν, θα τον πείσεις να πάτε για καφέ με το Μαράκι που έχετε τόσο καιρό να τα πείτε, άσε που θα έχει κατεβασμένα μούτρα. Η λύση είναι μία! Άφησε τον να χαρεί τον αγώνα με τους φίλους και κανόνισε να πας για μόνη σου για καφέ με το Μαράκι για μεγαλύτερες δόσεις κουτσομπολιού.

Ηλεκτρονικά παιχνίδια

ea6e32f5ea4bfaf5_guys_playing_video_games

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η αγάπη του για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια παραμένει η ίδια! Το βλέπουν σαν ένα χόμπι που μπορούν να το πραγματοποιήσουν ανεξαρτήτου ηλικίας, μόνος του ή με τους φίλους του, ακόμα και με το παιδί του σε μεγαλύτερη ηλικία. Άλλωστε όπως όλες ξέρουμε, οι άνδρες πάντα κρύβουν ένα παιδί μέσα τους.

Ερωτήματα… που δεν ικανοποιούνται Ποτέ!
User Rating: 0 (0 votes)