«Είμαι πολύ κοντά στο να κάνω ένα παιδί»


«Είμαι πολύ κοντά στο να κάνω ένα παιδί»

Η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης, και μίλησε στη διάσημη παρουσιάστρια για τις προσπάθειές της να αποκτήσει ένα παιδάκι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 στα «Καρντάσιανς» και το «Your Face Sounds Familiar».

Για τη συνεργασία της στα «Καρντάσιανς» με τον Γρηγόρη Αρνούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα, η γνωστή παρουσιάστρια είπε: «Με Σταρόβα γελάω πολύ. Το φοβερό, Ελένη, δεν είναι τόσο ότι είναι αμίλητος σε κάποιες στιγμές της εκπομπής, όσο το ύφος του. Τον παρατηρώ, κάθεται, νυστάζει και λίγο, τον τσιμπάω… Τα γυρίσματα γίνονται ώρες απογευματινές έως και βράδυ, μέχρι τις 2 τη νύχτα, και ο Σταρόβας έρχεται οδικώς κατευθείαν από τη Θεσσαλονίκη… Νυστάζει! Είναι φοβερός και πιστεύω ότι αν ασχοληθεί κι άλλο με την τηλεόραση,  θα κάνει σπουδαία πράγματα», ενώ συμπλήρωσε: «Πραγματικά, όταν πρωτοβρεθήκαμε τον Δημήτρη δεν τον γνώριζα καθόλου και με τον Γρηγόρη δεν είχαμε δουλέψει ποτέ. Με το χέρι στην καρδιά σου λέω ότι σε σχέση με τους υπόλοιπους ήμουν η πιο φοβισμένη. […] Δεν ήταν εύκολο καθόλου, αλλά με βοήθησαν και οι δυο. Ο Γρηγόρης είναι χαλαρός, ήρεμος, κάποιες φορές απορώ πώς βγάζει κάτι από καλεσμένους που εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Το έχουμε βρει τώρα. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσει και του χρόνου – επίσημα κάποια συζήτηση δεν έχουμε κάνει».

Σχετικά με τη φετινή σεζόν του «Your Face Sounds Familiar», η Μαρία Μπεκατώρου παραδέχτηκε: «Φέτος αισθάνομαι διαφορετικά και είναι δύο οι λόγοι. Ο πρώτος είναι επειδή δεν έχω άλλες σκέψεις και άλλα βάρη στο μυαλό μου που να με ζορίζουν ψυχολογικά, γιατί πέρσι στην οικογένειά μου αντιμετωπίζαμε ένα σοβαρό πρόβλημα. Δεν μπορούσα να το ζήσω ολοκληρωτικά, ήταν μεν η ισορροπία μου, αλλά δεν το ζούσα 100%. Δεύτερον, πλέον έχω τη σιγουριά της ροής της εκπομπής».

 

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/26729/6568/689″ width=”100%” height=”480″]

 

Στη συνέχεια της εκπομπής, η Μαρία Μπεκατώρου παραδέχτηκε πως αυτό το διάστημα έχει ξεκινήσει τις προσπάθειες για να αποκτήσει ένα παιδάκι: «Η αλήθεια είναι ότι μου έτυχαν κάποια πράγματα στα επαγγελματικά μου σε μια στιγμή που είχα πει ότι πρέπει να κάνω ένα παιδί. Επειδή είμαι σε μια ηλικία, που δεν είμαι πια μικρό κορίτσι, δεν θα αποκλείσω ποτέ την εξωσωματική γονιμοποίηση… Εγώ να σου πω κάτι, αν κάνω εξωσωματική και καταφέρω να κάνω ένα παιδί, όχι απλά θα βγω να το πω εκατό φορές, αλλά θα πω και χίλια ευχαριστώ στον γιατρό που με βοήθησε. Πάντα ήμουν ειλικρινής με αυτό», ενώ συμπλήρωσε: «Η αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι μέσα σε αυτό το χρόνο έχω σκεφτεί να προσπαθήσω να κάνω παιδί. Μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μου, θέλω να κάνω ένα παιδί και σκέφτομαι πολύ σοβαρά την εξωσωματική γονιμοποίηση. Μακάρι, ο Θεός να μου φέρει το παιδί! Είμαι ευτυχισμένη γιατί έχω βρει έναν γιατρό που με έχει αγκαλιάσει, με έχει στηρίξει, με έχει βοηθήσει και είμαι χαρούμενη επειδή είμαι πάρα πολύ κοντά στο να κάνω με τον Αντώνη μου το όνειρό μας πραγματικότητα».

Η ίδια, μάλιστα, συμπλήρωσε: «Θα το κάνω! Εύχομαι ο Θεός να βοηθήσει να τα καταφέρουμε. Δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν να κάνουν τη μία εξωσωματική πάνω στην άλλη για να κάνουν ένα παιδί. Όχι ότι δεν το σέβομαι, όμως, θα προσπαθήσω αρκετά, αλλά ούτε εμμονή θα μου γίνει, ούτε θα επηρεάσει την υπόλοιπη ζωή μου και τη σχέση μου με τον άντρα μου. Αν δεν μας έρθει, θα συνεχίσουμε την κανονική μας ζωή».

 

[iframe src=”http://www.streamvideolabs.com/embed/26730/6568/689″ width=”100%” height=”480″]

Κωνσταντίνος Αντωνάτος – Χαντζάκος yupiii.gr

«Είμαι πολύ κοντά στο να κάνω ένα παιδί»
User Rating: 0 (0 votes)