«Δέχτηκα μεγάλο ρατσισμό»


«Δέχτηκα μεγάλο ρατσισμό»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου φωτογραφήθηκε και μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» για τη ζωή της, τα παιδικά της χρόνια, τον ρατσισμό που δέχτηκε, τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε, αλλά και το ενδεχόμενο της συμμετοχής της σε ένα φιλανθρωπικό show όπως το Dancing With The Stars.

Για το ενδεχόμενο της συμμετοχής της σε ένα φιλανθρωπικό show, όπως το Dancing With The Stars, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια είπε: «Πέρσι είχα κάνει ένα ραντεβού με την παραγωγή του Dancing With the Stars στον ΑΝΤ1, αλλά το θέμα έμεινε εκεί. Για το δεν αποκλείω τίποτα. Έχω καταλάβει όμως ότι το συγκεκριμένο show απαιτεί πολύ χρόνο και προσοχή. Γιατί αν πρόκειται να γίνει κάτι μέτριο, προτιμώ να μην ασχοληθώ καθόλου».

Όσο για τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της, η Ειρήνη Παπαδοπούλου παραδέχτηκε: «Δεν αφιερώνω πλέον τόσο χρόνο όσο παλιότερα. Εξάλλου, έκανα αθλητισμό από μικρή, οπότε έχω κάποιες βάσεις. Τώρα απλώς διατηρούμαι. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έμαθα πώς λειτουργεί το σώμα μου, και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. […] Αν θέλω, π.χ., να αποκτήσω γράμμωση σε δύο εβδομάδες, ξέρω πολύ καλά πώς μπορεί να γίνει αυτό, ή πώς να πάρω τρία κιλά αν χρειαστεί».

Μάλιστα, η ίδια εξομολογήθηκε πως δεν ήταν πάντα περήφανη για την εξωτερική της εμφάνιση: «Είχα κόμπλεξ για το χρώμα και το μαλλί μου! Ήμουν μελαχρινή και το καλοκαίρι που μαύριζα και από τον ήλιο με κορόιδευαν, ενώ με ενοχλούσαν πολύ και τα μαλλιά μου».

Για τα παιδικά της χρόνια, η Ειρήνη Παπαδοπούλου είπε: «Μεγάλωσα στο Μενίδι. Δεν κατάγομαι από πλούσια οικογένεια ούτε υπήρξα καλομαθημένη. Δεν μου αρέσει να μιλώ έτσι, αλλά, πίστεψέ με, τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ δύσκολα. Ήμουν όμως πάντα πολύ περήφανη, γιατί οι γονείς μου δούλευαν σε δύο δουλειές για να τα βγάζουμε πέρα. Μπορεί να μη μου αφιέρωναν το χρόνο που θα ήθελα ως παιδί, αλλά έμαθα μέσα από αυτό να πατάω και εγώ στα πόδια μου και να είμαι ανεξάρτητη από πάρα πολύ μικρή. Κατάλαβα ότι, για να κερδίσω το οτιδήποτε, πρέπει να μοχθήσω, να δουλέψω και να προσπαθήσω».

Ωστόσο η ίδια δεν δίστασε να παραδεχτεί πως όταν ήταν μικρή η οικογένειά της πέρασε οικονομικές δυσκολίες: «Υπήρχαν δυσκολίες που είχαν να κάνουν με την έλλειψη οικονομικής άνεσης, όπως το ότι αναγκαζόμουν να φοράω μεταχειρισμένα ρούχα, αλλά αυτές δεν με ενοχλούσαν καθόλου. Αυτό που με πλήγωνε ήταν ο ρατσισμός με τον οποίο με αντιμετώπιζαν στο σχολείο […] Ο ρατσισμός είχε ως αφετηρία την εμφανή από τα ρούχα μου δυσχερή οικονομική μου θέση, αλλά και την καταγωγή μου. Επειδή εγώ γεννήθηκα στο Καζακστάν –από Έλληνες όμως γονείς–, δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι δεν ήμουν ούτε Καζάκα ούτε Ρωσίδα, απλά παιδί μεταναστών».

Σχετικά με τον ρατσισμό που δέχτηκε, η Ειρήνη Παπαδοπούλου δήλωσε: «Δεν με έκαναν παρέα όχι μόνο γιατί πίστευαν ότι καταγόμουν από κάπου αλλού, αλλά και γιατί τα ρούχα μου ήταν adibas και όχι adidas! Όμως, δεν με ενοχλούσε καθόλου το ότι φορούσα φθηνά ρούχα, κάποια από τα οποία μάλιστα προέρχονταν από εκκλησίες. Υπήρχαν τότε διάφορες οργανώσεις που βοηθούσαν. Ήταν εκτός σχολείου και έκαναν ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά που αντιμετώπιζαν παρόμοιες δυσκολίες».

Τέλος, για την πολυσυζητημένη της σχέση με τον Κώστα Πηλαδάκη, η ίδια είπε: «Αποφεύγω να κάνω δηλώσεις για τα προσωπικά μου, ειδικά όταν δεν πρόκειται για κάτι επίσημο. Γιατί σήμερα μπορεί τα πράγματα να πηγαίνουν καλά, αύριο όμως; Μου είναι αδιανόητο να βγαίνω κάθε εβδομάδα και να ανακοινώνω πώς πάει η όποια σχέση μου […]  Μόνο με τους κολλητούς μου τα μοιράζομαι. Αντιλαμβάνομαι ότι επειδή κάνω αυτήν τη δουλειά, η δημοσιότητα είναι κάτι που δεν μπορώ να αποφύγω. Διανύω μια περίοδο που νιώθω πάρα πολύ καλά, είμαι ήρεμη και έχω βρει τις ισορροπίες μου».

Κωνσταντίνος Αντωνάτος – Χαντζάκος – yupiii.gr

«Δέχτηκα μεγάλο ρατσισμό»
User Rating: 0 (0 votes)