Αντώνης Σρόιτερ:«Αυτοψία» στην Αστυνομίας


Αντώνης Σρόιτερ:«Αυτοψία» στην Αστυνομίας

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου η εκπομπή  “Αυτοψία”έφερε στο φως πολλές και αποκαλυπτικές εικόνες από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας. Ο Αντώνης Σρόιτερ και η κάμερα της εκπομπής του μπήκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, στο Ελληνικό C.S.I.

Με την κάμερα του Alpha ο Αντώνης Σρόιντερ μπήκε σε ειδικούς θαλάμους της Αστυνομίας και κατέγραψε  τα εκατοντάδες όπλα που έχουν κατασχεθεί. Όπλα που έχουν χρησιμοποιηθεί στον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο αλλά και σύγχρονα που έχουν στη διάθεσή τους σήμερα οι καλύτεροι στρατοί στον κόσμο. Επίσης κατέγραψε ό,τι φυλάγεται στις  προθήκες, όπως  αυτοσχέδια όπλα αλλά και όπλα στυλό που χρησιμοποιήθηκαν  πολλές φορές και σε διαδηλώσεις.Έγινε καταγραφή  για πρώτη φορά, των  όπλων των τρομοκρατικών οργανώσεων «17 Νοέμβρη» και «Επαναστατικός Αγώνας».

Επίσης, η κάμερα της «Αυτοψίας» μπήκε  στον ειδικό θάλαμο που γίνονται οι βολές των όπλων που βρίσκουν οι αστυνομικοί στα χέρια των κακοποιών, το τμήμα Μεθοδικοτήτων – Φωτογραφικού υλικού, το εργαστήριο απομόνωσης βιολογικού υλικού, το τμήμα εντυπωμάτων, το τμήμα ανάλυσης εκρηκτικών μηχανισμών και το τμήμα πλαστογραφίας και παραχάραξης.

 

Αντώνης Σρόιτερ:«Αυτοψία» στην Αστυνομίας
User Rating: 0 (0 votes)